HVEM ER JEG?

Jeg er uddannet som fysioterapeut til hunde i 2022. Min officielle titel er veterinær rehabiliteringsterapeut. Jeg er uddannet af dyrlæge Jakob S. Andersen på Nordre Dyrehospital ved Århus ( du kan få mere info om Jakob på dyrehospitalets hjemmeside - vetgruppen.dk/nordredyrehospital).
Jeg har ligeledes taget kurser i behandling af de myofascielle bindevævslinier (det bindevæv, der ligger hen over alle muskler både på mennesker og dyr) ved dyrlæge og alternativ behandler Tove Due (du kan få mere info om Tove på hendes hjemmeside tovedue.dk).
Dyr har altid fyldt meget i mit liv. Jeg har som andre barn haft marsvin og kaniner og der var også hund i hjemmet hele min barndom. Da jeg var 14 fik jeg min første hest og ridning og heste kom til at fylde rigtig meget. Jeg var konkurrencerytter i mange år.Jeg har altså arbejdet med dyr hele mit liv.
i 2017 fik jeg den dejligste hundehvalp. En Border Collie. Han er en meget aktiv hund og da jeg jo gerne vil give ham det bedste hundeliv, begyndte vi at træne agility, da han var gammel nok. VI ELSKER DET.
Men jeg fik også øjnene op for, hvor vigtigt det er at holde hans krop i form og mental balance. Det gælder ALLE hunde, men særlig meget brugs- og arbejdshunde. Og da jeg så fik muligheden for at tage en uddannelse som "hundefys" var jeg ikke i tvivl. DET ER DA DET JEG SKAL. Så nu er Hjortebjerg Hundeklinik en realitet.
Klinikken har til huse på min adresse, hvor jeg bor sammen med min mand Jens og så selvfølgelig vores Border Collie Jack.
Jeg er faktisk uddannet human intensivsygeplejerske og har arbejdet med det fag i mange år. Så anatomi og fysiologi  og sammenhænge i kroppens funktioner er ikke nyt for mig.
Jeg vil anstrenge mig til det yderste for at give DIG og DIN HUND den bedste behandling.
Jeg glæder mig til at se jer alle og jeres dejlige hunde i klinikken.

Min uddannelse indeholder:

Fysioterapeutiske teknikker.
Patologi i relation til led
Patientevaluering og ganganalyse
Fysioterapeutiske træningsøvelser
Sammensætning af terapiprogrammer
Fysiologi/anatomi
Biomekanik
Massage
Ultralyd og laser
Termoterapi 
Waterwalker og svømning.
Test og behandling af myofascielle bindevævslinier.
Eksamensbevis

Mig og Jack

Eksamensbevis